Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les persones són sempre la nostra prioritat. Som un municipi cuidador i compromès a no deixar cap persona sola o aïllada. Fomentem la salut, l'esport i una societat cívica i segura. La cultura ens uneix com a comunitat, i perseguim la lluita contra la drogodependència i els comportaments de risc per garantir el benestar de tots. Junts, construïm un futur millor per a Sant Esteve Sesrovires.

Som un poble cuidador

Som un poble cuidador i treballem constantment per millorar els serveis socio-sanitaris i el suport als joves i les famílies. També impulsem l'educació i l'oci infantil per garantir un futur brillant per a tothom. Junts construïm un municipi més fort i acollidor.

Millors serveis socio-sanitaris (5) 2023

18%

La millora dels serveis socio-sanitaris és una prioritat, juntament amb l'impuls de l'educació i l'oci infantil, per garantir un futur brillant per a tothom.

Fer visible al jovent les accions i suports destinats a ells (5) 2023

30%

La Sala Jove com a centre d'assessorament, ofereix suport als joves i un programa d’activitats variades. Es millora la comunicació a través de les xarxes socials i es promou la gestió emocional saludable.

Completar el model d'ensenyament obligatori a la infància i acompanyar les famílies en el procés d'empoderament dels adolescents (7) 2023

0%

Treballem junts per completar l'ensenyament obligatori amb atenció a les famílies, salut integral i diverses opcions educatives i d'oci.

Cap persona sola o aïllada

S'està treballant per evitar que qualsevol persona es senti sola o aïllada. Mitjançant el Projecte CAMINS, es lluita contra la soledat, promovent la millora de la salut i la cohesió comunitària.

Projecte CAMINS (4) 2023

49%

Amb el Projecte CAMINS, treballem per evitar la soledat, millorar la salut i promoure la interacció social, creant una comunitat cohesionada.

Foment de la salut i l'esport

El foment de la salut i l'esport implica promoure estils de vida saludables i activitats esportives per a totes les edats. S'augmenta l'oferta esportiva, s'apliquen subvencions a l'esport base segons la renda i es millora la infraestructura esportiva.

Promoure actituds i hàbits saludables entre la població en quant a la seva relació amb les drogues i altres comportaments de risc (1) 2023

0%

Promoure, fer assequible i facilitar la realització d'activitats esportives i saludables segons el cicle vital (7) 2023

37%

Societat cívica i segura

S'està treballant per aconseguir una societat més cívica i segura. Les campanyes contra el bullying es reforcen, es millora la seguretat amb càmeres de vigilància i es promou el respecte als animals a Sant Esteve Sesrovires.

Respecte a la convivència (2) 2023

0%

El respecte a la convivència es promou mitjançant campanyes de civisme i suport a les víctimes de bullying, creant un entorn respectuós a Sant Esteve Sesrovires.

Augmentar la seguretat ciutadana (2) 2024

0%

Amb la instal·lació de més càmeres de vídeo-vigilància i l'ús d'alarmes de Protecció Civil, es podrà assegurar un entorn més segur a Sant Esteve Sesrovires.

Respecte als animals (0) 2023

0%

El respecte als animals és una prioritat del Govern, que promou el seu benestar i cura a Sant Esteve Sesrovires.

Millora dels serveis públics (0) 2026

0%

Tot el sistema de serveis públics gestionat per l'ajuntament, ha de ser revisat sota principis de millora contínua. Aquest objectiu contempla totes les accions que conduiran a la millora progressiva de tot el sistema d'equipaments i serveis tant administratius com tècnics als servei de la ciutadania

La cultura com a cohesionador social.

La cultura funciona com a factor de cohesió social. Es dóna suport a les entitats per impulsar activitats culturals i fomentar el talent local. A més, es promou la diversitat cultural i s'estableixen noves infraestructures com una Escola de Música i un Museu d'Antiguitats.

Suport a les entitats (1) 2023

40%

Les entitats tenen un paper fonamental en el teixit social i cultural de Sant Esteve Sesrovires, per això augmentem la dotació per a les seves activitats.

Foment de les cultures i les arts (3) 2023

30%

Promovem les cultures i les arts amb el suport al talent local i activitats innovadores, especialment per a la joventut. També celebrem la diversitat cultural.

Dotació d'estructures de cultura (2) 2027

25%

Les estructures culturals evolucionen amb la transformació de l'Aula de Música en una Escola de Música i la creació d'un Museu d'Antiguitats, contribuint a un futur ric en patrimoni cultural a Sant Esteve Sesrovires.

Combatre la drogodependència i els comportaments de risc

Es desenvolupa el Pla Marc Intermunicipal CABALBAIX 2021-2024 per combatre la drogodependència i els comportaments de risc amb diverses accions preventives i de suport.

PLA MARC INTERMUNICIPAL de drogues i comportaments de risc CABALBAIX 2021-2024 (11) 2023

0%

El Pla Marc Intermunicipal CABALBAIX 2021-2024 és una iniciativa amb diverses accions preventives i de suport per abordar les drogodependències i comportaments de risc.