Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Esteve Sesrovires és un lloc per viure, treballar i gaudir. Ha de ser un municipi encara més pròsper, amb més habitatges, millors espais públics i impulsar el comerç i el teixit empresarial.

Generar opcions d'habitatge

Facilitar l'accés a l'habitatge per col·lectius desfavorits i joves amb lloguers assequibles i promoure nous habitatges a Sant Esteve Sesrovires. Reformular l'Oficina d'Habitatge i proporcionar incentius per rehabilitar habitatges, construint un futur més just per a tothom.

Desenvolupament del polígon Chupa Chups (1) 2026

0%

Convertir el polígon Chupa Chups en una zona residencial amb 51 habitatges de lloguer, incloure una plaça central per activitats comunitàries, instal·lar una àrea de jocs infantils i potenciar el comerç local d’aquesta zona.

Crear política de lloguers (2) 2024

0%

Desenvolupar una política de lloguers per a joves i persones grans en habitatges públics, assegurant l’accés a habitatge assequible i adequat.

Reactivar la construcció de 74 habitatges a Migdia Can Amat (1) 2024

0%

Impulsar la reactivació de la construcció de 74 habitatges a Migdia Can Amat, augmentar l'oferta d'habitatge i millorar l'accessibilitat residencial a Sant Esteve Sesrovires.

Reformulació de l'Oficina d'Habitatge (3) 2025

0%

Reformular l'Oficina d'Habitatge a Sant Esteve Sesrovires, optimitzant la gestió d'habitatges protegits, oferint assessorament en energies renovables.

Incentius econòmics a la rehabilitació d'habitatges (1) 2024

0%

És important rehabilitar habitatges per augmentar el parc residencial a Sant Esteve Sesrovires i, per això, cal establir un catàleg de subvencions per incentivar aquestes obres, facilitant l'accés a habitatges de qualitat.

Evolució i modernització dels espais públics

Avancem en la modernització dels espais públics de Sant Esteve Sesrovires: reformulem parcs, creem nous aparcaments al Fòrum, dissenyem zones multi-generacionals com la Gran Plaça de l'antiga Chupa Chups i la Vinya de la Passada, potenciem les Rutes Saludables i millorem l'accessibilitat urbana.

Reformulació del disseny i funcionalitats dels espais públics (2) 2024

45%

Estem redefinint els espais públics, transformant i millorant els parcs municipals, i creant noves zones d'aparcament, com al Fòrum, per enriquir la funcionalitat i el disseny urbà.

Espais i parcs públics amb atractius multi-generacionals (3) 2026

25%

Els nous espais públics, com el Parc Central a la Vinya de la Passada i la Gran Plaça a l'antiga Chupa Chups, ofereixen atractius multi-generacionals. Aquestes zones, obertes i versàtils, permeten el desenvolupament de diverses activitats. També cal potenciar la Ruta Verda i les noves Rutes Saludables.

Increment de l'accessibilitat (1) 2023

50%

Un pla d’accessibilitat permet que Sant Esteve Sesrovires esdevingui un poble sense barreres, accessible i acollidor per a tothom.

Creixement del comerç local

El comerç local és vital per Sant Esteve Sesrovires, per això cal donar suport al teixit comercial i a l'Associació de Botiguers. A través de campanyes i formació especialitzada, es creen nous negocis i es potencia el consum local, reforçant així l'economia del poble.

Fomentar el consum local (2) 2023

50%

El consum local dona vida al teixit comercial de Sant Esteve Sesrovires. Cal potenciar aquest consum de proximitat amb campanyes promocionals i fer una inversió pressupostària recurrent per reforçar aquest sector clau.

Formació en professions de nova generació i recuperació de professions orientades a les necessitats reals de la indústria i serveis (1) 2024

0%

Accions de formació en professions de nova generació i professions orientades a les necessitats reals de la indústria i serveis del municipi.

Contenir la pressió fiscal (3) 2023

0%

El teixit comercial de Sant Esteve Sesrovires es pot beneficiar d’una reducció de la pressió fiscal.

Suport a les empreses

Les empreses a Sant Esteve Sesrovires reben un impuls addicional amb serveis de suport als emprenedors, assessorament i el projecte Fem xarxa-Fem empresa. També es potencia la innovació i la transició digital a través d’incentius, formació i orientació específica.

Servei d'atenció a emprenedors (1) 2025

0%

Els emprenedors de Sant Esteve Sesrovires disposen d’un servei d'atenció i d’un programa de mentoring per orientar i potenciar el seu èxit empresarial.

Projecte supramunicipal Fem xarxa-Fem empresa (9) 2023

0%

El projecte Fem xarxa-Fem empresa promou iniciatives empresarials amb un concurs anual, assessories especialitzades i networkings, afavorint l'esperit emprenedor a Sant Esteve Sesrovires.

Projecte Supramunicipal TTT (Treball, Talent i Tecnologia) (1) 2023

0%

El Projecte Supramunicipal TTT impulsa la innovació tecnològica i facilita la transició digital, aportant treball i talent al teixit empresarial.

Suport al teixit comercial

Les fires estacionals, les campanyes de valorització i concursos permeten dinamitzar el teixit comercial de Sant Esteve Sesrovires.

Desenvolupament d'accions de dinamització (5) 2023

10%

Les fires i les campanyes comercials permeten dinamitzar el teixit comercial de Sant Esteve Sesrovires.

Recuperar l'Associació de Botiguers (1) 2024

0%

La creació d'una Associació de Botiguers fortaleix i uneix el teixit comercial de Sant Esteve Sesrovires.

Màxima ocupació

L’objectiu és la màxima ocupació i per aconseguir-ho es fan accions de dinamització laboral, plans d'ocupació locals i accions formatives, aprofitant recursos del SOC.

Unitat d'Ocupació (4) 2023

0%

Projecció Turistica del municipi

Sant Esteve Sesrovires és un poble amb potencial turístic, amb un patrimoni cultural i històric rellevant i amb experiències esportives i enoturístiques de qualitat. Aquests valors s’han de potenciar creant la marca “Sant Esteve”.

Crear la marca Sant Esteve (5) 2023

0%

Posar en valor la marca Sant Esteve per captar el turisme cultural, esportiu i enològic. Col·laborar amb el Consorci de Turisme per impulsar noves iniciatives i promocionar les existents.